feedback

FAQ

Wat is het Armacell-Premium premieprogramma?

Met het Armacell-Premium premieprogramma kan iedere geregistreerde deelnemer iBonus-punten sparen en inwisselen voor een premie. Alle vakbedrijven in de isolatiebranche met vestigingen in Duitsland, België, Luxemburg of Nederland kunnen deelnemen.

Hoe meld ik me aan bij het Armacell-Premium premieprogramma?

Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van het Armacell-Premium premieprogramma meldt u zich aan via het internet. Klik hiervoor op de internetpagina www.armacell-premium.com op 'registreren'. Voer uw gegevens in op het formulier (2 pagina's) en klik op de knop 'Registratie verzenden'. Registratie is eenmalig. Als uw registratie met succes is afgerond ontvangt u spoedig een bevestiging per e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bij volgende bezoeken aan onze website www.armacell-premium.com kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe verander ik mijn e-mailadres, wachtwoord en persoonlijke gegevens bij het Armacell-Premium premieprogramma?

Als u uw toegangsgegevens (e-mailadres en wachtwoord) wilt veranderen, klikt u op “Mijn rekening“ en vervolgens op 'Profiel'. Hier kunt u uw toegangs- en persoonlijke gegevens te allen tijde veranderen. Wij veranderen uw gegevens en sturen u een e-mail zodra de veranderingen in het systeem doorgevoerd zijn. Als u de volgende keer inlogt, zijn de nieuwe gegevens van toepassing.


Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt u zich identificeren met uw e-mailadres. Uw toegangsgegevens worden dan direct naar het e-mailadres gestuurd waarmee u zich heeft geregistreerd.


U wilt uw gespaarde punten inwisselen voor een premie?

Als u inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt u doorgelinkt naar het tabblad “Mijn rekening“, hier kunt u de laatste stand van uw iBonus-punten inzien en in het menu (linker navigatie) `premiebestelling’ de door u gewenste premie kiezen. De ingewisselde iBonus-punten worden automatisch van uw saldo afgetrokken. Na het bestellen van uw premie krijgt u van ons een bevestiging. Wij sturen de door u gekozen premie binnen enkele dagen per post naar het opgegeven bedrijfsadres.

U wilt iBonus-punten sparen?

Op de verpakking van de volgende producten vindt u de iBonus-Codes:

AF/Armaflex platen,
AF/Armaflex platen, zelfklevend,
AF/Armaflex slangen,
AF/Armaflex slangen, zelfklevend,
AF/Armaflex tape,
Arma-Chek D tape,
Arma-Chek D, platen & slangen,
Arma-Chek R, slangen,
Arma-Chek S+ tape,
Arma-Chek platen,
Arma-Chek slangen,
Armaflex Protect platen,
Armaflex Protect slangen,
Armaflex Ultima platen,
Armaflex Ultima slangen,
Armaflex Ultima tape,
HT/Armaflex platen,
HT/Armaflex slangen,
HT/Armaflex tape,
NH/Armaflex platen,
NH/Armaflex slangen,
NH/Armaflex tape,
SH/Armaflex platen,
SH/Armaflex slangen,
SH/Armaflex tape.
< br/> Op het etiket van de genoemde verpakkingen staat een 9-cijferige iBonus-Code. Deze codes kunt u op www.armacell-premium.com inwisselen. Na het invoeren van uw toegangsgegevens, kunt u onder 'Code inwisselen' de cijfercode invoeren. De punten worden dan automatisch op uw rekening bijgeschreven.